Test alert message!

Green Sweet Erythritol

Erythritol van Green Sweet

Erythritol komt van nature voor in verschillende fruitsoorten en is door de smaak en structuur een perfecte vervanger voor suiker. Als zoetmiddel wordt het gemaakt van mais met een zoetheid van zo'n 75% ten opzichte van gewone suiker.

Ingrediënten

Erythritol (100%)

Voedingswaarden per 100 gram

 
Energie 0 kcal
Vet 0 g
waarvan verzadigd vet 0 g
Koolhydraten* 99,8 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g

*De koolhydraten in erythritol van Green Sweet vallen onder de groep koolhydraten die niet door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor diabetespatiënten of mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.

Gebruik
Omdat erythritol van Green Sweet nul calorieën bevat, wordt het met name gebruikt voor diverse diëten en door iedereen die het gebruik van suiker wil beperken. Daarnaast kunnen de koolhydraten niet door het lichaam worden opgenomen waardoor het uitermate geschikt is voor diabetespatiënten of mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. Green Sweet erythritol is ook geschikt om te koken en te bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C.

Bewaren

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
Green Sweet B.V.
Kwekerijweg 2-A
3709 JA Zeist

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder