Test alert message!
Ambre Solaire UV Water:
• Beschermt de huid tegen UVB en UVA stralen
• Verfrist de huid onmiddellijk
• Verrijkt met Aloë Vera voor 24u hydratatie

HET PRODUCT:
Voor het eerst, hoge bescherming in een waterige-structuur. Deze innovatieve formule is verrijkt met Aloë water voor een gehydrateerde huid en een zijdezacht gevoel. Plakt niet, trekt snel in en geeft niet af. Zonbeschermingsfactor 30 is geschikt voor de lichte huid die snel bruint.

HOE TE GEBRUIKEN:
Breng vlak voor blootstelling aan de zon, een zichtbare en royale laag aan en verdeel deze gelijkmatig. Laat deze laag drogen en breng opnieuw aan (een onvoldoende hoeveelheid van het product verlaagt het beschermingsniveau aanzienlijk). Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Niet in het gezicht spuiten. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddellijk en grondig uitspoelen. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het geen 100% bescherming geeft. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen.
Zonbeschermingsfactor: 30
Bedoeld voor: Lichaam
Huidverzorging effect: Hydraterend, Bescherming, Verfrissend
Waterbestendig: Ja
Huidskleur: Medium
UVA- & UVB-bescherming: Ja
Niet kleverig: Ja
Gewicht en omvang
Inhoud: 200 ml
Breedte verpakking: 50 mm
Diepte verpakking: 50 mm
Hoogte verpakking: 203 mm
Gewicht verpakking: 192 g

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder