Test alert message!

Fytostar Saffratonine   

Opgebrand? Is het glas leeg of wordt het je allemaal even teveel? 

Saffratonine is een natuurlijk product op basis van een saffraan extract¹ en vitamine B-complex voor innerlijke rust¹ en een positieve stemming¹ tijdens emotioneel beladen periodes. 

In het dagelijkse leven krijgen wij allemaal te maken met stressvolle situaties. Ingrijpende veranderingen of aanhoudende druk op het werk of in de privé-situatie kunnen veel energie vergen waardoor het allemaal even teveel wordt. 

Saffratonine bevat een gestandaardiseerd saffraan-extract dat kan helpen bij de eerste signalen.  

Dit saffraanextract ondersteunt de innerlijke rust tijdens emotioneel beladen periodes, bijvoorbeeld tijdens grote veranderingen in het leven, emotionele druk, als je het even niet meer ziet zitten of tijdelijk afwezig bent. 

Soms kan je niet precies plaatsen waar dit gevoel vandaan komt. Iedereen zit wel eens in een persoonlijke dip. Op momenten als deze en wanneer je wel een mentale opfrissing kunt gebruiken kan het natuurlijke supplement Saffratonine daarbij helpen zodat je weer energie krijgt om te genieten van de leuke dingen in het leven.

De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B-complex dragen daarnaast bij aan de vermindering van professionele vermoeidheid en helpen bij het behoud van een goede werking van het zenuwstelsel en een gezonde psychologische functie. 

•    Voor een positieve stemming en emotioneel evenwicht¹.
•    Helpt bij het tegengaan van angst en neerslachtigheid¹.
•    Draagt bij aan de vermindering van professionele vermoeidheid². 

Saffratonine is een uniek supplement met een gepatenteerde formule. 

•    Gestandaardiseerd extract
•    Geen bijwerkingen en wisselwerking bekend. 
•    Geproduceerd volgens farmaceutische standaarden GMP
•    ISO gecertificeerd
•    Geen allergenen, gluten, GGO of zware metalen 
•    Geen toxiciteit (vanaf 10 g / Saffraanextract)
•    Traceerbaar 
•    V-caps

Saffratonine is verkrijgbaar in een verpakking met 30, 60 of 120 capsules. 

Over saffraan 
Saffraan is in het westen voornamelijk bekend als toepassing in de keuken. Het kruid is uiterst kostbaar en het plukken van de bloemen gebeurt nog altijd handmatig. In verschillende culturen worden er gezondheidsinvloeden aan het kruid toebedeeld. Het wordt bijvoorbeeld al eeuwenlang gebruikt voor het geheugen en voor een positieve stemming. Over de invloed op de gemoedstoestand laten meer dan 200 recente wetenschappelijke studies zien dat de werkstoffen van saffraan (crocine en safranal) een positieve stemming ondersteunen. Deze werkstoffen helpen bij het creëren van een positieve gemoedstoestand en het tegengaan van angst en neerslachtigheid. 

Over Fytostar 
Fytostar brengt wetenschap en natuur samen in de hoogst kwalitatieve formules. Fytostar is al jaren dé expert met de focus op groene wetenschap in de ontwikkeling van hoogwaardige fyto- & nutricomplexen in de vorm van voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

Samenstelling per 2 capsules

 

*RI

Saffraanextract

  • Safranal 2%
  • Crocine en picocrocine

70 mg

 

Vitamine B1

1,1 mg

100%

Vitamine B2

1,4 mg

100%

Vitamine B3

16 mg

100%

Vitamine B6

1,4 mg

100%

Vitamine B8

50 µg

100%

Vitamine B11

200 µg

100%

Vitamine B12

2,5 µg

100%

*Referentie inname

Ingredienten
Vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Maltodextrine, omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Crocus sativus (Safraan, stempel), Niacinamide (vit B3), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (vit B12), kleurstoffen: Titaandioxide; Geel ijzeroxide; Koperchlorofyllinecomplex, Pyridoxine hydrochloride (vit B6), Thiamine hydrochloride (vit B1), Riboflavine (vit B2), Foliumzuur (vit B11), D-biotine (vit B8).

Gebruik
1 à 2 capsules per dag in nemen, ’s morgens bij de maaltijd.

Fabrikant
Ocebio Nederland bv
Postbus 5085 
5004 EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder