Test alert message!

Kalium  - Mineralen met kruiden preparaat


Kalium helpt de normale bloeddruk in stand te houden en speelt een rol bij de normale  zenuwprikkelgeleiding.


Samenstelling per dagdosering van 1 tablet % RI*Kalium (citraat)465 mg23Blauwe Bosbes extract10 mg Broccoli extract10 mg Cranberry extract10 mg Papaya extract10 mg 


Pompoenzaad  10 mg   
*RI = Referentie Inname    

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Ingredienten

Kalium citraat, groente- en fruitextracten, microkristallijne cellulose (vulstof), dicalcium fosfaat (vulstof), katoenzaadolie (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (vulstof), hydroxypropylmethylcellulose (coating), glycerol (moisturizer), bijenwas (glansmiddel).

Geschikt voor vegetariërs.


Gebruik

1 tablet per dag tijdens of na een maaltijd met water innemen. De tablet niet kauwen of stukbijten.

Niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met 3 jaar.


Distributeur

Santesa BV

Pampuslaan 186

1382 JS WEESP


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder