Test alert message!

Ecodoo Wasmiddel vloeibaar sensitive bio

Geconcentreerd, sensitive wasmiddel voor de gevoelige huid met Marseillezeep. Geschikt voor zowel machinewas als handwas.
0% allergenen, 0% parfum. Gegarandeerd zonder palmolie en sulfaat, kleurstof of synthetische geurstoffen. Bevat geen dierlijke materialen en is niet getest op dieren. Verpakt in een 100% recyclebare verpakking. Ecocert gecertificeerd.

Soort product
Geconcentreerd wasmiddel voor de gevoelige huid. 100% van natuurlijke oorsprong.

Samenstelling
5-15% zeep, < 5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, amfoterische oppervlakte-actieve stoffen, carbonaatzouten, glycerine, oplosmiddel, natriumcitraat, zout, pH-corrector. Ook: water, biologische aloe vera*
*4,5% van de totale ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw.
100% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Gebruik
Schudden voor elk gebruik.
Wasmachine: gebruik 15 ml wasmiddel voor een machine van 4,5 kg.
Handwas: gebruik 7,5 ml voor 5 liter warm water. Bij sterk vervuilde was of hard water evt. 7,5 ml extra toevoegen.
Eco-tip: laat uw wasmachine altijd volledig gevuld draaien om het milieu te respecteren, was bij voorkeur op lage temperaturen en volg het doseeradvies.

Waarschuwing
Let op! Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. Draag oog-/gezichtsbescherming. In geval van oogcontact: spoel voorzichtig enkele minuten met water. Verwijder contactlenzen indien deze eenvoudig te verwijderen zijn. Blijf spoelen. Indien de oogirritatie aanhoudt: raadpleeg een arts en houd de verpakking of het etiket bij de hand voor meer informatie.

Fabrikant
Ekibio SAS
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder