Test alert message!

Dubro multi ontvetter

Krachtige en geconcentreerde ontetter, die effectief is op alle soorten vuil Het verwijdert zelfs verbrand en aangekoekt vet. Dubro multi ontvetter is eenvoudig af te spoelen en zorgt voor de beste resultaten met een minimum aan inspanning. Het verwijdert krachtig vuil en vet op diverse oppervlakken zoals ovens, afzuigkappen, fornuizen, werkbladen, gootstenen, tuinmeubelen, barbecues en fiets- en autovelgen. Het is ook perfect geschikt als voorbehandeling voor vetvlekken op kleding. Daarnaast heeft Dubro multi ontvetter en frisse citroengeur.

Samenstelling
2-amino-ethanol, alcohol ethoxylated
Niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, fosfonaten <5%, parfums.

Gebruik
Hardnekkig vuil: Spray rechtstreeks op het te reinigen oppervlak, laat enkele seconden inwerken en spoel af met een vochtige spongs
Oven: Verwarm de oven tot 40-50 graden C, zet deze daarna weer uit. Spray het product, reinig met een spons of vochtige doek en spoel vervolgens af. 
Filter van afzuigkap: Laat deze weken in een Dubro multi ontvetter oplossing (10% verdund), en spoel daarna af.
Elektrische apparaten: Spray op een vochtige doek, verdeel over het te reinigen oppervlak en droog na. Haal voor het reinigen de stekker uit het stopcontact.
Kleding: Spray rechtstreeks op de vetvlekken. Laat maximaal 15 minuen inwerken, daarna met de hand of in de machine wassen.Toepasbaar op katoenen en synthetische kleding.  
Niet gebruiken op: Doorzichtig plastic, geverfde en kwetsbare oppervlakken, linnen en wol. Bij twijfel proberen op een onopvallende plaats.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder