Test alert message!

Derma zelfbruinende mousse 150 ml

De caramelkleurige mousse geeft een natuurlijke, mooie bruine kleur en is makkelijk te verdelen en aan te brengen waardoor je een mooi egaal resultaat behaalt. Het bevat hydraterende aloë vera en glycerine, waardoor je huid zacht, soepel en verzorgd blijft.

Toepassing: Pomp Derma Self-tanning mousse in je hand en profiteer van een schone en droge huid. Zorg ervoor dat u het bij de haarlijn, rond de wenkbrauwen en bij de enkels, voeten, knieën en ellebogen afzwakt. Voor een optimaal resultaat kunt u voor het aanbrengen van de zelfbruiner de huid reinigen en exfoliëren met een scrub en vervolgens de huid verzorgen met een vochtinbrengende lotion. Het kleurresultaat kan worden geïntensiveerd en opgebouwd door verdere smering. Als u geen handschoen gebruikt, was dan uw handen grondig na het aanbrengen. Vermijd baden gedurende de eerste zes uur na het smeren. Houd er rekening mee dat Zelfbruinende Mousse vlekken kan veroorzaken op textiel en andere oppervlakken. Vergeet daarom niet om het product volledig in de huid te laten drogen voordat u ermee in contact komt.

Ingrediënten:
Aqua, Aloë Barbadensis Leaf Extract *, Dihydroxyaceton, Pentyleenglycol, Caramel, Glycerine **, Maltodextrine, Cocamidopropyl Betaine, Sacharide Isomeraat, Citroenzuur, Natriumcitraat

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder