Test alert message!

Derma Sun zonnebrand olie spray SPF30 150 ml

De Derma Sun transparante zonnebrandolie spray met factor 30 is goed waterbestendig en biedt een gemiddelde bescherming voor kinderen en volwassenen.

De zonneolie bevat bovendien geen alcohol, geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen! Dit zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel blijft, voorkomt dehydratie en minimaliseert de kans op allergische en overgevoelige reacties.

Derma Sun producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel. Verder zijn de producten vegan en gecertificeerd organisch bij Ecocert.

Ingrediënten:

C12-15 Akyl Benzoate, Dibutyl adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenoxethyl Caprylate, Ethylhexyl Triazone, Diheptyl Succinate, Diethylhexyl Butamido Triazone Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Tocopherol

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder