Test alert message!

Derma Sun zonnebrand lotion SPF50 100 ml

Het bevat een allergielabel en het ecolabel. Daarnaast is het koraalvriendelijk geproduceerd en 100% veganistisch. De zonnebrand roller is uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De zonnebrand bevat 0% parfum - 0% kleurstoffen.

Toepassing: Breng een ruime hoeveelheid aan op het lichaam (ongeveer 40 ml voor een volwassen lichaam) en op het gezicht vóór blootstelling aan de zon. Zorg ervoor dat u het product na het aanbrengen smeert. Vermijd midden op de dag de zon, de zonnestralen zijn hier het sterkst. Bij het baden wordt het aanbrengen vaak herhaald. Voor een optimale bescherming is het belangrijk om de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken. Onthoud: de beste bescherming tegen zonnestralen is om ze volledig te vermijden. Moet voor gebruik worden geschud.

Ingrediënten:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Alcohol Denat., Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipaat, Glycerine, Acrylaat Copolymeer, Diethylhexyl Butamido Triazon, Glyceryl Stearaat, Tocoferyl Acetaat, C10 Acrylaat, Ceteareth-Acaat-20 12, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, natriumlaurethsulfaat, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumcitraat, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur.

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder