Test alert message!

Derma Man deo roll on

Derma Man Deo roller is een langwerkende anti-transparant deodorant voor mannen die effectief beschermt tegen zweetgeur. Het zit in een praktische verpakking en is gemakkelijk en hygiënisch aan te brengen met roller. Het is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd. En het is zelfs 100% veganistisch.

Ingredienten
Aqua, Aluminium Chlorohydraat, Glycerine, PEG-7 Glyceryl Cocoaat, Hydroxyethylcellulose, Ceteareth-20, Allantoïne, Sacharide Isomeraat, Natriumcitraat, Citroenzuur

Gebruik
Breng het product in een dunne laag onder de oksel aan en trek de kleding pas aan als de huid droog is. Het wordt niet aanbevolen om deo roller te gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder