Test alert message!

Derma Family handzeep 500 ml

Derma Family producten zijn voor mensen die goed voor zichzelf, hun gezin en het milieu willen zorgen. Mensen die een veilige, gemakkelijke keuze willen in hun dagelijks leven.

De Family-serie is een basislijn die bestaat uit verzorgende, parfumvrije lichaams- en haarverzorgingsproducten die je elke dag kunt gebruiken zonder je huid uit te drogen of te irriteren. De serie is gecertificeerd met het Nordic Swan Ecolabel, AllergyCertified en aanbevolen door Astma Allergy Nordic. Het is ook vrij van overbodige of ongewenste stoffen. Met andere woorden, het is een goede basis voor de dagelijkse huid- en haarverzorging voor het hele gezin.


Eigenschappen: Hydraterend & verzachtend
Inhoud: Parabeenvrij, Parfumvrij, Vegan en Organic

Ingedriënten:

Aqua, Sorbitol, Sodium Laureth Sufate, Glycerin, Cocamidopropyl, Betaine, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Coco- Glucoside, Glyceryl Oleate, Ctric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder