Test alert message!

Derma Family handcrème 75 ml

De handcrème is gebaseerd op voedende en hydraterende ingrediënten die de handen zacht en verzorgd maken. Het kan dagelijks worden gebruikt met minimaal risico op allergische reacties en huidirritaties. Het is zelfs gecertificeerd veganistisch.

Toepassing:
Verdeel de crème in een geschikte hoeveelheid over de handen, masseer in de huid en nagelriemen en laat deze intrekken. Het is geschikt voor de handtas voor regelmatig gebruik. Gebruikt voor zachte verzorging van handen en nagelriemen en bij voorkeur dagelijks na elke wasbeurt.

Ingrediënten:
Aqua, Ethylhexylstearaat, Olusolie, Dicaprylylcarbonaat, Glycerine, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, Stearinezuur, Glycerylstearaat SE, Butyrospermum Parkii Boter, Cetyl Palmitaat, Ceteareth-12, Acrylaten/Acrylaten, Acrylaten Tocoferaten , Citroenzuur, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder