Test alert message!

Derma Family conditioner 350 ml

De conditioner bevat voedende glycerine en amandelolie, die voor hydratatie en verzorging zorgen en het haar gezond en verzorgd maakt. Derma Family Balsam is zowel Nordic Ecolabelled, AllergyCertified en aanbevolen door Astma Allergy Nordic. Het is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd. En het is zelfs 100% veganistisch.

Toepassing: Masseer Derma Family Conditioner in vochtig haar en hoofdhuid. Laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit met water.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Behenamidopropyl Dimethylamine, Melkzuur, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Sacharide Isomeraat, Citroenzuur, Natriumcitraat, Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder