Test alert message!

Derma After sun lotion 200 ml

De lotion bevat hydraterende aloë vera, sheaboter en glycerine, die de huid soepel en zacht maken, terwijl natuurlijke oliën helpen de elasticiteit en het natuurlijke evenwicht van de huid te behouden. Derma Aftersunlotion heeft een verzachtende en kalmerende werking op de huid na het zonnen en vermindert roodheid en irritatie door de invloed van de zon op de huid.

Het is vrij van parfum en kleurstoffen, waardoor het risico op allergische reacties en huidirritaties wordt geminimaliseerd. En het is zelfs 100% veganistisch.

Toepassing: Na het zonnen Derma Aftersunlotion in grote hoeveelheden op het lichaam verdelen en in de huid laten doordringen.

Ingrediënten:
Aqua, Aloë Barbadensis Blad Extract, Ethylhexyl Stearaat, Koolzaadolie, Butyrospermum Parkii Boter, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Ceteareth-12, Sacharide Isomeraat, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Carbomeer, Allantoïne Citroen, Tocoferol, Natrium Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur

Ecolabel: Nordic Swan Ecolabel, Asthma Allergy Nordic, Allergy Certified


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder