Test alert message!

Damhert Soft transit - Kruidenpreparaat


Tabletten met extract van aloe ferox.


Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Aloe (aloe ferox) 65 mg
Vuilboombast (rhamnus frangula) 50 mg
Karwijzaad (carum carvi) 30 mg
Rabarberwortel extract (rheum officinale) 20 mg
Cascarabast (rhamnus purshiana) 12 mg

Ingredienten

Vulstoffen (xylitol, maltodextrine), aloe (aloe ferox), vuilboombast, karwijzaad, rabarberwortel, verdikkingsmiddel (hydroxypropylcellulose), cascarabast, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, plantaardig vet.Gebruik

Vanaf 12 jaar: 1 tot 3 maal daags 1 tablet.


Fabrikant:

Damhert Nutrition nv

Kapelstraat 154

B-3550 Heusden-Zolder

Belgie


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder