Test alert message!

Deze remineraliserende tandpasta met klei en propolis (bekend om zijn bacteriedodende eigenschappen) werkt doeltreffend tegen externe invloeden. 

- Sulfaatvrij
- 0% Fluoride

Deze remineraliserende tandpasta met klei en etherische anijsolie bestrijdt tandplak en helpt gebit en tandvlees gezond te houden

Ingredienten
Kaolin, Aqua, Mentha piperita extract**, Calcium carbonate, Sorbitol, Silica, Glycerin, Carregeenan, Sodium cocoyl glutamate, Aroma, Helianthus annuus hybrid oil**, Benzyl alcohol, Propolis cera, Alcohol***, Citric acid, Sodium benzoate, Limonene
** biologisch
***verkregen uit biologisch ingredient
99% van de totale ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Gebruik
Poets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees. Breng voor het spoelen van de mond een kleine hoeveelheid tandpasta op de vingertop aan en masseer hiermee zacht het tandvlees. Dit zorgt voor de meest optimale behandeling. Geschikt in combinatie met een homeopatische behandeling.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder