Test alert message!

De biologische rijke, gladmakende anti-agingverzorging Nectar Éternel van Cattier helpt de eerste tekenen van veroudering te uit te stellen en te corrigeren. Age Defence Complex1, een innovatie van Cattier, is samengesteld uit de groene klei montmorilloniet en een combinatie actieve bestanddelen uit de zee- en plantenwereld.

Deze formule werkt op drie niveaus:
- Vormt een schild tegen aantasting door vrije radicalen en beperkt zo de vroegtijdige afbraak van collageen en elastine in de huid
- Pakt zichtbare en onzichtbare tekenen van milieu- en lichtverontreiniging op de huid aan
- Voedt de huid met essentiële mineralen om deze te ontgiften en te dynamiseren

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Simmondsia Chinensis seed oil*, Dicaprylyl ether, Olus oil, Hydrogenated vegetable glycerides, Polyglyceryl-3 dicitrate/Stearate, Oleyl erucate, Stearyl alcohol, Theobroma grandiflorum seed butter*, Lauryl laurate, Maris aqua, Aloe barbadensis leaf extract*, Benzyl alcohol, Candelilla cera, Citric acid, Glycine soja oil, Helianthus annuus seed oil, Hydrogenated vegetable oil, Lactic acid, Marriubium vulgare extract, Montmorillonite, Parfum, Sodium benzoate, Sodium stearoyl glutamate, Tocopherol, Ulva lactuta extract, Xanthan gum

Gebruik
Druk traag op het pompje voor de optimale dosis van dit verzorgingsproduct. Breng het product dagelijks aan op de schone, droge huid en masseer het zacht met de vingertoppen in op het gezicht en de hals. Besteed extra aandacht aan kraaienpootjes en rimpels op het voorhoofd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder