Test alert message!

Veel vrouwen blijke een tekort aan vitamine D te hebben. Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding in het lichaam op te nemen. Het is daarom niet alleen belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden, maar speelt ook een belangrijke rol bij het hebben van een goede weerstand. Vitamine D helpt ook bij het behoud van soepele spieren.


Doordat vitamine D helpt bij het behoud van sterke botten, beperkt vitamine D het risico op botontkalking.


Dosering en toedieningsvorm (vloeibaar) hebben een belangrijke rol gespeeld bij de keuze van samenstelling voor dit product. Hoger gedoseerd, maar wel verantwoord. Vitamine D wordt het best opgenomen in het lichaam in een vloeibare vorm, vandaar deze capsule.


Aanbevolen dosering : 1 gelcapsule bij een vetrijke maaltijd. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.


Samenstelling
Sojaboon olie
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 25 mcg 250%

Hulpstoffen : Gelatine (capsule)


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder