Test alert message!

Women’s Menopause Forte is een krachtige formule die helpt bij matige tot hevige overgangsklachten, zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en innerlijke onrust. Ook helpt deze formule indien sprake is van een veelvuldigheid aan klachten, vanwege het brede werkingsmechanisme van de Women’s Menopause Forte.


Tijdens de overgang neemt de productie van het hormoon oestrogeen af. Oestrogeen beïnvloedt veel functies van het lichaam (denk bijvoorbeeld aan het hart, bloedvaten, hoofd en botten). Daarom is het vaak even wennen voor het lichaam om zich aan te passen aan deze nieuwe situatie. Dat het lichaam hierop reageert, kan je merken aan de bekende, maar lastige overgangsverschijnselen. Denk maar eens aan opvliegers, vermoeidheid of stemmingswisselingen. Dit ingrijpende veranderingsproces beïnvloedt ook de temperatuurregeling in het lichaam. Simpel gezegd raakt de thermostaat door de wisselende oestrogeentoevoer in de war. Hierdoor kun je overdag opvliegers krijgen en ‘s nachts erg zweten, waardoor je je moe, prikkelbaar en onrustig voelt.


Women’s Menopause Forte is een uitgebalanceerde, brede formule met o.a. Kudzu Root als fyto-oestrogeen, maar ook met Salvia, Maca, Angelica sinensis en Hamamelis. Het is ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring van Care for Women: de specialist op het gebied van vrouwengezondheid. Je kunt Women’s Menopause Forte tijdens de hele overgang blijven gebruiken, zodat je kunt blijven genieten van de leuke dingen in het leven!


Aanbevolen dosering : 1 capsule per dag. Innemen met water. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling Maca (Lepidium Meyenii) 187,5 mg
Kudzu root extract (40% isoflavonen) 125 mg
Dong Quai (Angelica sinensis extract) 100 mg
Hamamelis virginiana droog extract (Witch hazel) 50 mg
Salvia officinalis (Salvia officinalis extract) 37,5 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine HCI) 1,4 mg 100%

Hulpstoffen : Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule) Silicium dioxide (anti-klontermiddel) Microcrystallijne cellulose (vulmiddel) Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder