Test alert message!

De Women’s Formula is een mineralenpreparaat, ontwikkeld voor een gezonde botopbouw, gezond haar, gezonde tanden, nagels en huid. Deze calcium-magnesium en zink formule noemen we ook wel eens de 3 musketiers, omdat ze elkaar zo goed aanvullen en versterken. Calcium in de Women’s Formula helpt energie vrij te maken uit onze bouwstoffen, de vetten, koolhydraten en eiwitten. Hierdoor draagt calcium bij tot een normale spierwerking, werking van het zenuwstelsel en de instandhouding van normale botten. Juist calcium is goed voor de kalkhuishouding. De dosering is zodanig aangepast, dat er geen overschot kan ontstaan naast de gewone voeding, welke ook calcium zal bevatten.


Het magnesium regelt onder andere de normale water- en mineralenhuishouding. Juist mineralen zijn zo belangrijk voor goede botten. Magnesium draagt hierdoor niet alleen bij tot de instandhouding van normale botten, maar blijkt ook bij te dragen tot de instandhouding van onze tanden. Bovendien draagt magnesium bij aan de geestelijke veerkracht, ons concentratievermogen en geheugen. Care for Women heeft voor deze formule bewust gekozen voor een magnesiumcitraat.


Tot slot de zink. Een belangrijke stof die helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf en een bijdrage levert tot een normale werking van het immuunsysteem. Hieraan toegevoegd de bijdrage van zink aan de instandhouding van gezonde botten, haar, nagels en huid maakt ook de zink een waardevolle toevoeging in deze formule.


Aanbevolen dosering : Minimaal 1x daags, maximaal 4x daags. Bij voorkeur voor de nacht innemen


Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

Samenstelling
Calcium (25 mg calciumcitraat en 25 mg calciumcarbonaat) 75 mg 9%
Magnesium 175 mg 47%
Zink 1 mg 10%
Magnesium citraat (granulaat)
Calciumcarbonaat Calciumcitraat

Hulpstoffen :

Isomalt (bindmiddel)

Microcrystalijne cellulose (vulmiddel)

Silicium dioxide (anti-klontermiddel)

Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder