Test alert message!

Bountiful Baobab poeder bio

Gedroogde en tot poeder vermalen vruchten van de baobabboom.

Baobab wordt gemaakt van de vruchten van de baobab boom, ook wel apenbroodboom of de boom van het leven genoemd, vanwege de voedzame vruchten die hij maakt. 

De vruchten van de baobab boom zijn zo groot als een kokosnoot en hebben een zijdeachtige schil. Het vruchtvlees heeft een zoetzure smaak en bevat veel voedingsstoffen. Het vruchtvlees wordt gedroogd en tot poeder vermalen zodat het langer houdbaar is en eenvoudig door dranken en andere gerechten geroerd kan worden. Roer 1 tot 3 thee lepels baobab poeder door een glaasje water. Daarnaast kun je met baobab poeder ook je smoothie of sap op smaak brengen of kun je het poeder als ingredient gebruiken in allerlei gerechten zoals toetjes en fruitsalades.

Ingredienten:
Biologischa baobab 100%

Land van herkomst: Zimbabwe

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1877.5 kJ / 448.3 kcal
Voedingsvezel 51.1 gram
Koolhydraten 81.6 gram
- waarvan suikers 21.4 gram
Eiwitten 2.4 gram
Vet 1.1 gram
Calcium 380 mg
Natrium < 10 mg

Gebruik
‘s morgens 1 tot 3 theelepels baobab poeder op een glaasje water. Daarnaast kun je met baobab poeder ook je smoothie of sap op smaak brengen of kun je het poeder als ingrediënt gebruiken in allerlei gerechten zoals toetjes en fruitsalades.

Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren.

Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder