Test alert message!

Ulsa is een spray voor de verlichting van klachten door aften en wondjes in en om de mond. Aften zijn kleine ontstekingen van het mondslijmvlies die zeer onaangenaam zijn. Ze irriteren en zijn erg gevoelig. Met Ulsa wordt een beschermend laagje op de wondjes en aften in de mond aangebracht. Dit laagje werkt pijnstillend en ondersteunt het genezingsproces.

Daarnaast bevat Ulsa, Aloe barbadensis, Kamille en Weegbree die dit natuurlijke genezingsproces mede ondersteunen. Door het beschermde laagje kunnen schadelijke bacterien zich niet hechten op de aangedane plekjes. Ulsa is bijna volledig samengesteld uit natuurlijke bestanddelen die het lichaamseigen genezingsproces ondersteunen.

Te gebruiken bij:
– Aften (mondblaasjes)
– Irritaties van het mondslijmvlies en tandvlees

Ingredienten: Water, Aloe (BIO) (Aloe barbadensis leaf extract), Glycerine, Kamille (BIO) (Chamomilla recutita flower extract),Weegbree (BIO) (Plantago lanceolata leaf extract), Polyglyceryl-10 lauraat, Fragrance natural (Parfum),Polyvinylpyrrolidon, Fytinezuur, Palma rosa (Cymbopogon martinii), Tijm (Thymus vulgaris extract), Manuka olie (Leptospermum scoparium), Oregano (Thymus capitatis extract), Natriumbenzoaat, Melkzuur, Kaliumlactaat, Linalool*, Limoneen*, Geraniol*. * bestanddeel uit aromaolien.

Dosering en gebruik

Spray 1 a 2 maal daags op de aangedane plekjes.
Vermijd contact van de spuitkop met de wondjes.
Raak de behandelde plekjes gedurende ten minste 2 minuten niet aan, ook niet met de tong, om de beschermende film kans te geven om zich te vormen.
Het eerste uur niet eten of drinken.
Indien nodig mag Ulsa vaker worden aangebracht.
Gebruik voor kinderen: Ulsa is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Allergie-informatie
Ulsa niet gebruiken wanneer men overgevoelig is voor een van de bestanddelen.

Medisch hulpmiddel.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Land van herkomst: Nederland.

Bewaring en houdbaarheid

Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen.
Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder