Test alert message!
• Biotex is de vertrouwde vlekverwijderaar op basis van enzymen en zonder bleek.
• Versterkt biologisch enzymcomplex. Dringt snel en diep door in alle vezels.
• Biotex Handwas en Inweek pakt het vuil direct aan en werkt tegen de hardnekkigste vlekken.
• Biotex vloeibaar wasmiddel is veilig voor stoffen en kleuren
• Ontwikkeld met 1-2-3 systeem
• fles is gemaakt met 97% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar.
Biotex is al sinds de jaren 60 een begrip als het gaat om het verwijderen van de hardnekkigste vlekken in wasgoed. Thuis én op vakantie. Biotex is een ster in het verwijderen van vlekken uit je kleding op een natuurlijke wijze, zonder bleek.Veilig voor stoffen en kleuren. Biotex Handwas & Inweek is speciaal gemaakt voor de snelle handwas en delicate kleding die je liever niet in de wasmachine doet. Dit vloeibare wasmiddel is ontwikkeld met het zogeheten 1-2-3 systeem. De uitgebreide mix van werkzame enzymen pakken het vuil direct aan, zonder de vezels en de kleuren aan te tasten. Biotex Handwas & Inweek wasmiddel is ook geschikt voor gebruik in de wasmachine. Met dit wasmiddel van Biotex hoeft je niet meer bang te zijn dat je kleding beschadigt of verkleurt tijdens het wassen. Het bevat geen bleekmiddel en optische witmakers en is daardoor geschikt voor zowel de witte als de bonte was. Biotex Handwas & Inweek is verkrijgbaar als vloeibaar wasmiddel en als waspoeder.
Let op: dit wasmiddel is niet geschikt voor wol, zijde en leer.
Gebruiksaanwijzing: Volg altijd de aanwijzing van het wasetiket op. Breng het water op de juiste temperatuur. Los Biotex Handwas & Inweek goed op in het water.
Voor de Handwas: Dompel het wasgoed geheel onder, was het en spoel het grondig uit.
Als Inweek: Dompel het wasgoed geheel onder, laat het inweken en leg het -zonder naspoelen- in de wasmachine voor de hoofdwas. Inweektijd is afhankelijk van watertemperatuur. Zie hiervoor de tabel op de verpakking.
De vertrouwde Biotex producten zijn nu nog verder verbeterd voor nog meer effectiviteit op een meer milieuvriendelijke manier.
- Met natuurlijke enzymen.
- Zonder bleek.
- De nieuwe fles van Biotex Handwas & Inweek Vloeibaar 750 ml is gemaakt met 97% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder