Test alert message!

Banbu tandenpoets poeder Summer (Strawberry) 60 ml

Onze tandpasta's in poedervorm zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Hoe te gebruiken: Maak je tandenborstel nat, laat de haren van de tandenborstel weken in het poeder en poets je tanden zoals gewoonlijk.

Ingrediënten
Calcium Carbonate, Xylitol, Kaolin, Betaine, Aroma, Sodium Lauroyl Glutamate, Iris Germanica Root*, Curcuma Xanthorrhiza Root Extract*, Beta Vulgaris Root Powder, Daucus Carota Sativa Root Powder, Aqua, Glycine Soja Oil, Tocopherol, B-sitosterol, Squalene. (*) Certified organic ingredient.

CRUELTY FREE & VEGAN Respect voor de wereld om ons heen betekent vrij van wreedheid. Onze producten zijn veganistisch en zijn niet getest op dieren

ORGANIC
Alle producten zijn voorzien van het ”bio inspecta” certificaat en het “Bio Vida Sana”-zegel, een garantie voor de kwaliteit
en ecologische samenstelling.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder