Test alert message!
De Bach-bloesemtherapie - ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog Dr. Edward Bach - wordt al bijna 100 jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast.
 
Deze therapie wordt vaak voor zelfhulp gebruikt en is daardoor ook uitermate geschikt. Het enige probleem dat zich daarbij kan voordoen, is het kiezen van de juiste remedie. Bij de behandeling met Bach remedies is het van belang dat er inzicht is in het karakter dan wel de gemoedsgesteldheid van de te behandelen persoon en welke de van de 38 karakter- en stemmingsremedies hiermee overeenkomen.
 
Het werkboek Bach-remedies is in feite een 7-daagse cursus waarin je leert een selectie te maken om precies bij de juiste remedie uit te komen die op het, altijd weer unieke, individuele geval kast. Onderwerpen die aan de orde komen tijdens de cursus zijn:
 
- De basisprincipes en uitvoerige beschrijving van de stemmingsremedies
- Het behandelen van acute situaties en noodgevallen
- Uitleg over de zeven groepen karakterremedies
- De holistische benadering van aandoeningen en gemoedsgesteldheden
- Hoe zelfbehandeling en het behandelen van anderen gerealiseerd kan worden
- En tot slot: een samenvatting

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder