Test alert message!

De Avent Soothie shapes-fopspeen biedt een nieuwe manier om een band met je kleintje op te bouwen. Dankzij het unieke design kun jij het comfort van je eigen vinger bieden. De Soothie is gemaakt van silicone dat ik ziekenhuizen wordt gebruikt en is eenvoudig schoon te houden.

Soothies worden door medische professionals gebruikt om baby's te kalmeren in ziekenhuizen in de Verenigde Staten.

Soothie Shapes verschilt een beetje van andere fopspenen. Dankzij de unieke vorm kun je je vinger in de speen plaatsen zodat je een band met je baby kunt vormen door hem of haar te helpen zuigen.

De samenknijpbare siliconenspeen heeft een symmetrische vorm die het gehemelte, de tanden en het tandvlees van je baby respecteert terwijl hij groeit.

Het comfort en de veiligheid van je kleintje zijn onze prioriteit. Daarom is deze fopspeen gemaakt van duurzaam, flexibel silicone dat in ziekenhuizen wordt gebruikt.

De fopspeen van je kindje schoonhouden is heel eenvoudig: je hoeft hem alleen maar in de sterilisator te doen of onder te dompelen in kokend water.

Geschikt voor baby's vanaf 3 maanden.

Gebruik
Plaats je vinger in de fopspeen zodat je een band met je baby kunt vormen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder