Test alert message!

Australian Gold Botanical Spray Australian Gold Botanical sprays beschermen perfect tegen UVA en UVB en helpen om ouderdomsverschijnselen tegen te
gaan. Een botanische 360° continuous spray in een non-aerosol verpakking. Geeft een constante en gelijkmatige nevel, zelfs als je de flacon ondersteboven houdt. Glycerine houdt het vochtgehalte in de huid op peil, voor een huid die er gezonder uitziet. Kakadu Plum is een uitstekende antioxidant waarvan bekend is dat het de schade die kan worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon vermindert. Van Eucalyptus is bekend dat het de huid helpt kalmeren, verjongen en voorziet van voldoende zuurstof. Rode algenextracten en vitamine E beschermen tegen schade door vrije radicalen en werken aan een gehydrateerde huid en helpen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. De Australian Gold Botanical sprays zijn niet plakkerig, niet vet, absorberen snel en zijn zweet- en waterbestendig, ontworpen voor een actieve levensstijl. Recyclebaar ontworpen verpakking om eventuele verspilling zo veel mogelijk te beperken. Volledig botanisch, hypoallergeen, dermatologisch en kindvriendelijk getest. "Citrus Oasis" –geur. Verkrijgbaar in SPF 15/30/50 continuous spray 177 ml.

Ingredienten
Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Glycerin, Polyester-8, Porphyra Umbilicalis (Red Algae) Extract, SD Alcohol 40-B*, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate**, VA/Butyl Maleate/Isobornyl Acrylate Copolymer, Water/Aqua/Eau.
*Certified Organic
**Vitamin E

Gebruik
Aanbrengen op de huid voor blootstelling aan de zon. Regelmatig herhalen, vooral na het zwemmen, zweten en afdrogen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder