Test alert message!

De spray houdt je krullen soepel in model en werkt goed tegen pluizig haar. De producten zijn ingedeeld naar het resultaat dat je ermee kunt bereiken. De cijfers verwijzen naar de mate van fixatie van het product: hoe hoger het cijfer, hoe sterker de fixatie. Deze Haarlak heeft het cijfer twee gekregen wat staat voor flexibele hold. De spray heeft een zeer fijne verstuiving, droogt snel en is gemakkelijk uit te borstelen.

- zacht, gezond uitziend haar met een mooie glans

Ingredienten
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Ppropane. Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl methacrylate copolymer, Vinyl caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl dimethicone, Aminomethyl propanol, Benzophenone-4, Parfum, Amyl cinnamal, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Gebruik
De spray vanaf ca. 30cm afstand gelijkmatig over je krullen verdelen.
Wanneer je alleen bepaalde delen van je krullen wilt accentueren, spray dan op een aantal lokken en breng je krullen in model met de hand, kam of borstel.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder