Test alert message!

Voor het samenstellen van een EHBO-doos zijn allerlei soorten verbanden en pleisters plus een goede schaar en pincetten noodzakelijk. Maar sinds kort is een goede EHBO-verbanddoos niet meer compleet zonder het nieuwste product ABC Wonderverband. Vier soorten voor 4 doelgroepen met een prijs van € 7,95 per stuk.

Met dit unieke ABC Wonderverband kun je bij wondjes aan bijv. de handen, de ontspannende sport - en vakantie - activiteiten gewoon en zonder probleem voortzetten, zelfs als je handen veelvuldig in aanraking komen met water !

Zelfhechtend en pijnloos te verwijderen. Gewone pleisters of traditioneel verband gaan er onder invloed van water of wrijving binnen de kortste keer weer vanaf. Maar, met het ABC Wonderverband kunnen de handen gewoon nat worden want dankzij het speciaal ontwikkelde, zelfhechtende vermogen van dit product, is de huid optimaal beschermd tegen vuil en water. ABC Wonderverband hecht echter niet aan de wond zelf en kan dus eenvoudig en probleemloos zonder pijn verwijderd worden.

Elastisch, waterproof, hygiënisch, ademend en vuilafstotend. De hygiënische formule van het ABC Wonderverband past altijd en kan naar behoefte op maat worden geknipt. Want elk rolletje ABC Wonderverband is 4,5 meter lang en 5 cm breed. Het waterproof verband is volledig ademend (dus kan de huid sneller herstellen) en is geschikt voor zowel mens als dier. ABC Wonderverband is vuilafstotend en is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, groen en bruin.

Samenvatting ABC Wonderverband :

 • Onmisbaar in de komende vakantie-verbanddoos op de camping, bij sporten, tuinieren, etc.
 • Hygiënisch en ademend
 • Unieke zelfhechtende formule beschermt de wond optimaal, ZONDER aan de wond vast te kleven
 • Pijnloos te verwijderen (vooral belangrijk voor kinderen !)
 • Waterproof, dus geen belemmering van allerlei activiteiten
 • Eenvoudig op maat te knippen
 • Vuilafstotend en daardoor geen onnodige beschadigingen in de wond
 • Er zijn 4 soorten:
  [*] WIT voor Volwassenen
  [] BLAUW voor de horeca
  [] GROEN voor baby’s en kinderen
  [] BRUIN voor dieren

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder