Test alert message!
Goedaardige prostaatvergroting is een normaal ouderdomsverschijnsel dat door een arts wordt vastgesteld. Maar liefst 50% van de mannen van 50+ heeft ermee te maken. Hoewel de aandoening meestal goedaardig is, kan prostaatvergroting de kwaliteit van leven wel beïnvloeden.
Typische verschijnselen:
* het moeilijk op gang komen van het plassen
* een zwakke urinestraal
* de blaas niet goed kunnen legen
* binnen twee uur opnieuw moeten plassen
* moeilijk kunnen ophouden van de urine
* meerder malen per nacht moeten plassen.
A. Vogel ProstaforceMed* is een nieuw en 100% natuurlijk traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van extracten van de zaagbladpalmvrucht. Het kan worden gebruikt bij plasproblemen als gevolg van een goedaardige prostaatvergroting. De capsules bevatten 320 mg sterk geconcentreerd extract van de zaagbladpalmvrucht (Sabal serrulata). 88% van de gebruikers is tevreden over het product.
De bijzondere eigenschappen voor u op een rij
* Vermindert plasproblemen als gevolg van een vastgestelde goedaardige prostaatvergroting
* Helpt bij vaak, moeilijk en onvolledig plassen
* Helpt bij nachtelijk plassen, nadruppelen en een zwakke urinestraal
* 100 % natuurlijk
Heeft u plasproblemen en wilt u weten of die mogelijk veroorzaakt worden door goedaardige prostaatvergroting? Doe dan de prostaattest op www.avogel.nl/prostaattest.
*Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Serenoa repens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder