Test alert message!
Oorspray Oorsmeer
Overmatig oorsmeer
Oorsmeerprop
Oorhygiëne
Gebruiken bij
Overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, oorhygiëne (reiniging van de gehoorgang), gehoorgangontsteking (indien vastgesteld door arts), jeuk in de gehoorgang.
Overmatig oorsmeer en oorsmeerprop
De spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop die een verstopt gevoel in het oor kan geven tegen.
Reiniging van de gehoorgang
De spray reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijvoorbeeld na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes.
Gehoorgangontsteking
De spray ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang, waardoor het bij regelmatig gebruik een gehoorgang ontsteking kan voorkomen.
Jeuk
De spray verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang (bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking) en biedt daardoor verlichting van jeuk.
Natuurlijke ingrediënten
Deze spray bevat een combinatie van zeezout, Plantago en Ectoin.
Ectoin is een 100% natuurlijk ingrediënt met celbeschermende en ontstekingsremmende eigenschappen. Deze spray bevat geen conserveringsmiddelen.
Handige doseerspray
De spray is eenvoudig in het gebruik: door de handige doseerspray komt de vloeistof direct op de juiste plaats.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder