Test alert message!
Oorspray Jeuk
Oorspray Jeuk helpt bij jeuk in de gehoorgang. Ook ter voorkoming van zwemmersoor en overmatig oorsmeer.
Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes.
Oorspray Jeuk is een handige oorspray, makkelijk te doseren: door de makkelijke doseerspray komt de olie direct op de juiste plaats.
Gebruik Oorspray Jeuk bij:
-Jeuk: de olie verzacht en kalmeert de droge huid in de gehoorgang en verlicht daardoor de jeuk. De neiging om te krabben en te peuteren wordt hierdoor verminderd.
-Overmatig oorsmeer: de olie helpt het oorsmeer zacht te worden. Dit ondersteunt de natuurlijke afvoer van oorsmeer en voorkomt zo overmatig oorsmeer. Op latere leeftijd kan oorsmeer sneller indikken, waardoor oudere mensen vaak last kunnen hebben van droog, brokkelig oorsmeer.
-Helpt ter voorkoming van zwemmersoor: De spray bevat een natuurlijke olie die een laagje vormt op de oorhuid. Hierdoor heeft water minder invloed, wat de kans op het krijgen van een zwemmersoor verkleint.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder